Filmlezing: De mensheid op een keerpunt

Filmlezing: De mensheid op een keerpunt

9 jul. 2019

Beschrijving: De mensheid op een keerpunt is een filmregistratie van een lezing die de Britse esotericus en kunstschilder Benjamin Creme in 2007 gaf in Parijs.

In deze lezing bespreekt Creme de oorzaken van de huidige chaos in de wereld en vertelt hij over de Meesters van Wijsheid. Dit zijn mensen die verder geëvolueerd zijn dan de gemiddelde mens, en meester zijn geworden over zichzelf. De Meesters hebben een eenvoudige oplossing voor de wereldcrisis: wereldwijd alle voedsel, hulpbronnen, kennis en technologie samen delen is hiertoe de sleutel.

Op die manier zal een geheel nieuw beschaving kunnen ontstaan waarin geen plaats meer is voor honger, oorlog en terrorisme.

De Meesters, onder leiding van Wereldleraar Maitreya, zullen volgens Creme binnenkort naar voren treden en openlijk onder de mensen gaan werken en hun kennis en inzicht met de mensheid delen.

Voorafgaand aan de film is er een korte inleiding en daarna is er gelegenheid tot vragen stellen aan de groepsleden uit Deventer die deze filmlezing organiseren.

De lezing wordt op 16 september van 20.00-22.00 uur gegeven in Atelier 2.

Artikel geplaatst door

Prismare

Meer nieuws

Lachende vrouw prismare