Wereldmuziek en mantra's zingen voor vrouwen
Volwassenen Ouderen

Wereldmuziek en mantra's zingen voor vrouwen

13 feb. 2020

Op vrijdag 6 maart organiseert Jorien Schepers een ochtend Wereldmuziek en mantra’s zingen voor vrouwen in het kader van Internationale Vrouwendag. We zingen van 10.00 tot 12.00 uur (koffie/thee vanaf 9.40 uur) in het muziekatelier van Prismare aan de Roomweg 167d in Enschede. Zangervaring is niet nodig.


We zingen op klank, en zingen o.a. eenvoudige Afrikaanse liederen, Indiaanse liederen en Romaliederen. Liederen vol passie, soms ingetogen, soms zeer uitbundig. Begeleid op piano of trommel of a capella. Als de muziek ons uitnodigt dansen we. En soms zijn we samen stil.

Zingen is een prachtige manier om je voor je kwetsbaarheid en voor je kracht te openen. Je zingen is ten diepste verbonden met wie jij in wezen bent. Zingen heelt en werkt verbindend.


Een hartverwarmende ochtend om te ervaren dat samen zingen je in verbinding brengt met jezelf, met elkaar en met de (vrouwen in de) wereld om je heen.


Korting als je samen komt zingen

Kom samen! De kosten van de ochtend zijn €10,00. En als je je moeder, (klein) dochter (18+), oma, vriendin of buurvrouw meeneemt betaal je samen €15,00. Je kunt deze ochtend natuurlijk ook cadeau doen aan een vrouw die je lief is. Er is plaats voor maximaal 60 vrouwen.


Je kunt je, het liefst voor 4 maart, aanmelden via zingenmetjorien@gmail.com

Als je nog vragen hebt mail of bel me gerust: 06 – 12964034

Artikel geplaatst door

Prismare

Meer nieuws

Lachende vrouw prismare