EXPOSITIE Helma Visscher de Jong
Jeugd Volwassenen Ouderen

EXPOSITIE Helma Visscher de Jong

18 dec. 2019

EXPOSITIE Helma Visscher de Jong


Helma Visscher de Jong, 59 jaar oud en getrouwd met Henk Visscher en woonachtig in Enschede.


In 2014 ben ik na te veel, en te lang, roofbouw op mijn lichaam te hebben gepleegd ziek geworden. Omdat schilderen altijd in mijn achterhoofd zat was voor mij dit het moment om er iets mee te doen. Voor mij was dit de hobby waar ik onbevangen mee bezig kon zijn. Ik heb 8 schilderlessen genomen en vervolgens zelf verder gaan experimenteren. Ik schilder abstract met acrylverf.

Nu volg ik sinds een paar jaar weer schilderlessen. Om het nog beter onder de knie te krijgen. Één ochtend in de week heb ik schilderles bij Kunstsalon Wit in Glanerbrug van Brenda Witbreuk. Vervolgens schilder ik ook nog bij de Stichting 55+. In het nieuwe jaar zal ik nog 8 schilderlessen volgen bij Sonna Krom. Zij is gespecialiseerd in realistisch portret schilderen met olieverf. Dit is iets nieuws voor mij wat ik ook heel graag wil leren. Dus een mooie uitdaging.

Het belangrijkste voor mij is dat ik er veel plezier aan beleef. Zo af en toe verkoop ik wel eens een schilderij, wat natuurlijk hartstikke leuk is. Vooral dat iemand jou schilderij thuis op hangt. Dat geeft een onwijs goed gevoel. Mijn schilderijen zijn betaalbaar en voor iedereen toegankelijk. Over smaak valt niet te twisten natuurlijk. Maar kijkt u zelf…

Ik heb ze met veel liefde gemaakt.Deze expositie is te zien van 9 december tot en met 27 februari 2020.


Artikel geplaatst door

Prismare

Meer nieuws

Lachende vrouw prismare