Popkoor La Sído

Repetitie Popkoor La Sído

Popkoor La Sído uit Enschede telt ruim 50 mannen en vrouwen die met veel enthousiasme popsongs ten gehore brengen voor een breed publiek. Dit jaar viert het koor zijn 25 jarig jubileum waarvoor een heel nieuw repertoire ingestudeerd is.

Naar aanleiding van een optreden schreef de recensent van Tubantia: “La Sído streelt oor én oog!”. Het plezier dat de leden hebben in het zingen wil het graag delen met het publiek.

Popkoor La Sído wordt geleid door een professioneel duo: dirigent Tom Grondman en vaste waarde van het eerste uur: pianiste Elze Abelen. Samen zorgen zij voor de kwaliteit van de zang en helpen het enthousiasme en de swing van de popsongs uit te dragen. Na een repetitie voelt iedereen zich opgewekt en gezond.

Het repertoire bestaat uit popsongs waarvan de meeste door de pianiste en dirigent bewerkt zijn tot een eigen 4-stemmig geluid. Dat wordt gewaardeerd door het publiek zoals blijkt bij de diverse optredens van het koor. Dit alles met de gezelligheid maakt het zingen bij Popkoor La Sído zo leuk.

Wil je hier ook deel van uitmaken? Het koor biedt kansen voor enthousiaste zangers en zangeressen. Kom kennismaken op een repetitie, elke maandagavond van 20.15 tot 22.00 uur.

Contactgegevens:

www.lasido.nl

Heb jij een vraag voor Popkoor La Sído?

Heb je een vraag?

Contactgegevens van

Popkoor La Sído