Top-Art Winkel Estinea

Top Art een bijzondere cadeauwinkel

Top Art is een initiatief van Estinea, een organisatie voor zorg en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking. Top Art is een winkel met een verhaal en een plek om -ook na werktijd- nog snel een leuk cadeau te kopen!

In de Top Art winkel verkopen cliënten van Estinea cadeaus en kunstwerken. Deze zijn vaak door henzelf gemaakt in de dagbestedingsateliers van Estinea. De winkel is tevens een volwaardige werkplek voor de makers van de cadeaus en de medewerkers in de winkel. U loopt dus de kans de maker van uw cadeautje tegen het lijft te lopen.

Dit maakt de Top Art Winkel een bijzondere en unieke winkel, op een plek waar uw zintuigen geprikkeld worden, waar waardevolle ontmoetingen ontstaan én waar u bovendien leuke cadeautjes kunt kopen!

U vindt de Top Art cadeauwinkel in het I-Punt van Prismare. De winkel is 6 dagen per week geopend. Maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 23:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur. Tijd genoeg om rond te neuzen dus. U bent er van harte welkom!

Heb jij een vraag voor Top-Art Winkel Estinea?

Heb je een vraag?

Contactgegevens van

Top-Art Winkel Estinea