TMZ Wijkkamer Roombeek

Dagbesteding TMZ Wijkkamer Roombeek

Wijkkamer Roombeek is een ontmoetingsruimte voor senioren waar gasten terecht kunnen voor sociale contacten, ontspanning en dagbesteding. Er is een uitgebreide leestafel, een mini bieb en er worden activiteiten georganiseerd door professionele en ervaren activiteitenbegeleiders. Er zijn verschillende gezelschapsspellen aanwezig waar gasten vrijblijvend gebruik van kunnen maken. Of gasten alleen komen voor een kopje koffie en de krant, of men zoekt dagbesteding voor een of twee dagdelen, in overleg is veel mogelijk.

Geopend elke dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 – 16.00 uur.

Roomweg 165    Tel: 053-4342666

Email: wijksteunpuntenschede@triviummeulenbeltzorg.nl

TriviumMeulenbeltZorg biedt wijkverpleging met kleine teams voor persoonlijke zorg. Of het nu gaat om gespecialiseerde wondzorg, personenalarmering, nachtzorg, persoonlijke begeleiding of een andere vorm van specialistische ondersteuning, bij TMZ bent u altijd aan het juiste adres.

Elke dinsdagmiddag van 12.00-13.00 uur kunnen bewoners van de wijk Roombeek in Wijkkamer Roombeek terecht voor een verpleegkundig spreekuur. Onze verpleegkundige kan uw bloeddruk meten en u adviseren over kleine medische zaken waarmee u niet direct naar de huisarts wilt.

U kunt tevens informatie krijgen over thuiszorg van TMZ.

Voor nadere informatie bel: 06 33944342

Heb jij een vraag voor TMZ Wijkkamer Roombeek?

Heb je een vraag?

Contactgegevens van

TMZ Wijkkamer Roombeek