Prismare

Welkom bij Prismare

Prismare is het kloppend hart van Roombeek. Het is een echte ontmoetingsplek, waar mensen, verenigingen, organisaties en bedrijven met allerlei interesses en verschillende culturen en achtergronden met elkaar in contact komen én samenwerken. 


Huisgenoten Prismare

In Prismare is altijd wat te doen! Daar zijn we trots op. Kom ook eens kijken of meedoen. Naast de 20 ‘vaste bewoners’ van Prismare hebben ruim 30 verenigingen hun stek aan de Roomweg 167d gevonden. Zij organiseren regelmatig allerlei activiteiten. Zij komen bijvoorbeeld wekelijks repeteren, trainen of vergaderen in één van de vele multifunctionele ruimtes in Prismare. Voor elk wat wils dus! Op zoek naar een leuke activiteit of hobby? Kom dan gerust eens een kijkje nemen. De medewerkers van het I-Punt van Prismare vertellen je hierover graag meer. Ook kunnen zij je informeren over de huisgenoten en activiteiten. 


Top-Art Winkel

Top Art is een initiatief van Estinea, een organisatie voor zorg en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking. Top Art is een winkel met een verhaal en een plek om -ook na werktijd- nog snel een leuk cadeau te kopen! 


Schenk Atelier Katoen

De koffie staat klaar bij Schenk Atelier Katoen! 


Je wordt er van harte welkom geheten door de enthousiaste mensen met een beperking die de koffieschenkerij en het atelier van Estinea runnen. Bij Katoen kun je terecht voor een lekker kopje koffie, thee, fris en een kleine kaart met o.a. verse appeltaart en heerlijke tosti’s. Naast de horeca-activiteiten is het ook een het atelier van waaruit cliënten op kleine schaal aan houtbewerking en creatieve werkvormen doen. Katoen is elke maandag tot vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur geopend. 


Exposities

In Prismare staat het bol van de kunst. U vindt er prachtige kunstwerken en doorlopend wisselende exposities.

Heb jij een vraag voor Prismare?

Heb je een vraag?

Contactgegevens van

Prismare